BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Balıklı Ortaokulu

Nis

Okulumuz 6A sınıfı öğrencileri Kuşlar Üşümesin Sloganı ile kuş yuvası yapmaya karar verdiler. Öğrencilerimiz, işledikleri doğa ve hayvan sevgisi konusundan yola çıkarak kuşlar üşümesin diye başlattıkları proje kapsamında atık malzemelerden yaptıkları kuş evlerini  öğretmenleri ile okul bahçesindeki ağaçlara astılar. Öğrencilerimizin örnek projesinden dolayı tebrik ediyor öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. Yılı kutlu olsun.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Narkotik Şube Müdürlüğü uzmanları konuğumuz  olarak, bizimle madde bağımlılığı, zararları, korunma yöntemleri ile ilgili paylaşımda bulundu... Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz...

Şbt

Okulumuzda En Temiz Sınıf Projesi başlıyor.

Şbt

Kız çocuklarının bilime teşvik edilmesi amacıyla her yıl 11 Şubat'ta kutlanan Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü kapsamında öğrencilerimiz Balıkesir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesini, Veterinerlik Fakültesini ziyaret ederek bilimin renkli dünyasını yakından tanıma imkanı buldı.Ayrıca öğrencilerimiz Dijital Gençlik Merkezi,Kütüphane ve 75. Yıl Gençlik merkezinde çeşitli etkinliklere katıldılar.

Dönem Sonu Etkinlikleri

Okul Sporları Serbest Stil Güreş Müsabakaları

Deneme Sınavında En Başarılı Öğrencilerimize Madalya Töreni

Atamızı Rahmetle ve Saygıyla Anıyoruz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladık

Okulumuzda Sağlıklı Beslenme Eğitimi Verildi

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz bünyesinde 1.si düzenmiş olan Cumhuriyet Koşusu Kross Yarışması yapılan etkinliklerle tamamlandı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ